Vellykket aktivitetsdag på Aure Stadion


Strålende vær og veldig mange besøkende på aktivitetsdagen!

Søndag arangerte vi aktivitetsdag i strålende sensommervær, noe som vart veldig godt mottatt av publikum. Arrangementene var mange og skulle også fungere som et tiltak for integrering; En egen fotballcup der hvert lag representerte minst tre nasjonaliteter. Hvem som helst kunne melde seg på for å delta. Det samme gjaldt for konkurransen om å komme gjennom naturstien raskest.

Ellers kunne deltakerne velge mellom sumobryting i store drakter, vannballonger på blink, «kanonskyting», oppblåsbar boksering med megahansker og tryllekunstner. Alle aktivitetene var veldig populære. Det var kø hele tiden.

Mange nasjonaliteter var representert under aktivitetsdagen, og det var duket for å kåre den aller fineste nasjonaldrakten. De som hadde kledd seg i sin nasjonale festdrakt fikk vise seg fram på catwalken. Førstepremien gikk til Margaret Ås, som hadde på seg en sari fra Sør-India.

Tusen takk til alle som bidro til at dagen vart så flott. Spesielt takk til de som kom å viste frem draktene sine og til alle frivillige.

 

 

Nyhetsgalleri kommer snart.

Del på: