Mange deltok på Løp for Meg


Flott innsats av barn og voksne i LØP FOR MEG på Nordlandet

Det var cirka 100 stykker, og av dem over 50 barn, som var til stede ved årets løp som ble arrangert i lysløypen på Nordlandet onsdag 22. september. Det var tidvis både regn og sterk vind, men blide og stolte barn trosset været og løp frivillig både to og tre runder. I dette løpet spiller det ingen rolle hvor fort eller langt man løper. Det som virkelig betyr noe, er den viktige saken vi løper for.

Før løpet fikk alle deltakende barn røde t-skjorter med den gullfargede sløyfen til Barnekreftforeningen. Dette er et sterkt symbol på at barna står sammen for å støtte de som ikke har mulighet til å løpe selv. Etter målgang fikk alle medalje.

Nasjonalt ble løpet arrangert for første gang i 2018, og det har blitt en nasjonal begivenhet som stadig får flere folk til å løpe for Barnekreftforeningen. Barnekreftforeningen setter stor pris på at så mange ønsker å være en del av Løp for meg.

Rundt 200 barn og unge mellom 0 til 18 år rammes hvert år av en kreftsykdom. Vi ønsket å gi vårt bidrag i kampen mot barnekreft, og med stor støtte fra sponsorer og privatpersoner har Aure IL så langt i september samlet inn over 45.000,- til formålet!

Jonas Wigum, sammen med pappa Jonny Wigum, har samlet inn og pantet flasker til saken, og overleverte sitt bidrag på hele 1524 kroner. Kanskje andre kan finne inspirasjon i dette?  

Ønsker du som privatperson eller bedrift også å støtte denne gode saken, kan det gjøres ved å vippse valgfritt beløp til 709118 frem til 30. september, eller ved å ta kontakt med Ingrid Bones Kjørsvik (986 91 632). Det oppfordres til å gi det man selv har mulighet til. Alle monner drar, og pengene går til en forening som gjør en usedvanlig viktig jobb. Vi legger ut en nyhet i starten av oktober med endelig resultat av innsamlingen.  

Aure IL ønsker å arrangere løpet årlig, og vi oppfordrer enda flere voksne og egne lag fra bedrifter til å stille neste år. "Løp for meg" er noe alle kan være med på. Det er en flott måte å engasjere ansatte på jobb til å komme i fysisk aktivitet, samtidig som de bidrar til en god sak.

Tusen takk for alle bidrag!

Sponsorer: Matkroken Kjørsvikbugen, Sparebank 1 SMN, Wessel Entreprenør, Hemne Sparebank, SL maskin, Byggtorget Tennhaugen, Salmar, Bunnpris Aure og Gridsvåg Båt og Motor.