OPPSTART SKILEIK ONSDAG 5. JANUAR 2022 KL 17.00


Gode værutsikter gjør at det også arrangeres førstkommende lørdag 8. januar

Velkommen til skileik onsdag 5. januar fra kl 17.00 og lørdag 8. januar fra kl 11.00. Ett arrangement med ingen nedre eller øvre aldersgrense. 


En stor takk til  Sparebank 1 SMN som har gitt oss øremerkede midler til arrangementet også denne sesongen!

Disse midlene gjør at arrangementet er et gratis for Aure Idrettslag sine medlemmer. Er du ikke medlem ønsker vi deg velkommen til oss. Ta kontakt ved registrering/ankomst.

Ved ankomst blir det registrering av barn og startnummer deles ut. Forhåndsregistrering oppfordres å brukes for å unngå kø. Se link; 

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=l-_LO6psVUW-fN-gAGjA0Ddqw_f7Xy9EuiupJmnZyyFURFpPSVZMNzdJS0FSS1Y1OU5ENU81SllaWC4u

Vi vil veksle mellom ukedag og helgedag på våre arrangement utover vinteren. 

Vi har flott snødekke som gjør at alt ligger til rette for plogsving-, tunnel-, bamse- og rebusløype. Takk til frivillig løypemannskap for den gode tilretteleggingen.

Onsdag 5. januar blir det  skileik for de yngste. Lengre hodelykttur fra 8 år(f2014). Foreldre gjerne bli med. De som ønsker hodelykttur må ta med egen hodelykt. Oppmøte kl 17.15 nedenfor bålpannene.

SKITRENING FRA 10 ÅR(f 2012) for de som ønsker dette. De som ønsker å møtes til skitrening møter øverst foran garasjeporten til løypemaskina senest kl 17.10. 

For å ivareta  den tynne sålen med snø i skileiktraseen (løypene med staurer) ønskes det at alle benytter ski på beina, det vil være egen bakke for rattkjelke/akebrett ol.

Det blir varme i bålpanna for de som ønsker å ta middagen på Austli. 

I forhold til covid-19 og for å bidra med smittevern oppfordrer vi alle til å gjøre dette på tryggest mulig måte med å holde 1 m avstand.

Mandag kveld hadde komiteen i "barn i løypa" planleggingsmøte. Mere informasjon om våre arrangement kommer. Vi vet at onsdag er tett på oss, men tar sjansen og har tro på at flere tar turen. 


Velkommen!

- Line, Ella, Trygve og Vegard -