Bestill lagsbekledning for Aure IL - Ski, Friidrett og sykkel


Nå er nettbutikken åpen for bestilling av lagsbekledning for Aure IL - ski, friidrett og sykkel. Merk: Bestillingsfrist 16.oktober

Nå tilbyr vi ski- og sykkel/spinning-bekledning i tillegg til friidrettsbekledningen vi har hatt noen år.
Designet på skibekledningen er likt det for friidrett, men litt tykkere og varmere, og dermed meget godt egna til vinterbruk. Til ski tilbyr vi også konkurranseklær, luer og pannebånd. Trimtex leverer klær av god kvalitet og med god passform.

Nettbutikken stenger 16.10.2022 med forventet levering i uke 48. 
Det er viktig å bestille innen tidsfristen. Vi kan dessverre ikke legge til ordre som kommer inn etter team shoppen er stengt.

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/search?cgid=TS0001881 

Innloggings- og bestillingsinformasjon:
Vi gir deg her en rask innføring i hvordan du logger deg inn og handler i nettbutikken vi har satt opp for din bedrift eller klubb: https://www.youtube.com/watch?v=_AaRMLfgSTA

Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.
«Teamkode for innmelding» trykk «Logg inn»
Hvis du skulle komme bort fra siden, kan du logge inn med aktiveringskode/teamkode: Aure22

Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge, se vår informasjonsfilm her: https://trimtex.no/no/fitle/Fitle.html
Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.
Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.
Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.