Kjempepopulært med skikarusell


Til sammen over 100 deltakere på ski karusell onsdag og lørdag

Første Skikarusell gikk av stabelen onsdag 4. januar. I frisk bris og i nullføre møtte glade barn og voksne opp til skileik og trening for de eldste (9 år og oppover)
Godt oppmøte og stor skiglede på Austli med over 60 barn med startnummer begge dager. Lørdag ble værmessig bedre, igjen nytråkkede løyper - fantastisk skiføre både nede på Austli og i løypenettet.

Sist sesong ble det kjøpt  nytt utstyr til barneleken, det ble rigget til bamseløype, tunellslalom, hopp og utfor. Dette til stor glede for barna som får øvd på balanse, teknikk, styrke, ploging, fiskebein og fallteknikk.
Ikke minst en fin arena å treffe venner på tvers av alder, frisk luft og sosial samling.
Mange velger å ta med seg tursekken med mat og drikke for felles grilling av lunsj, middag eller kveldsmat, bålpannene er kjekke å ha.
Om noen har litt ved til overs blir vi veldig takknemlige om noen kan donere en sekk eller to også i år :-) 

Et stort mål for året er å holde de eldste barna motivert, her har Elisabeth Barlaup masse inspirasjon å gi, med teknikktrening for de over 9 år.
Her er det bare å ta kontakt for å få bli med!

Aure IL sin egen skibank blir også flittig brukt, den er sponset av vår hovedsponsor Sparebank1 Nordmøre. Vi har 5 par skøyteski til barn som kan lånes ut, felleski og smøreski til voksne og flere par for de minste.
Ta gjerne kontakt med oss i komiteen ved oppmøte om du ønsker å prøve et par (vi har skisko og staver til voksenskiene og barneskiene)

Selv om vi er kjempe godt fornøyde med oppmøte har vi alltid plass til flere!
Vi ønsker hjertelig velkommen til neste arrangement onsdag 11. januar kl 17-19.
Del på: