Tildeling av utlånsski ble markert med ei super trening med Berit Mogstad


Tusen takk til Sparebank 1 for tildeling av utlånsski

Gjennom ordninga Skibanken har Aure Idrettslag vært så heldige å få ski vi kan låne ut til medlemmer for en kortere periode. 

Skibanken er en idé og et initiativ fra SpareBank 1 og Norges Skiforbund, der håpet er å inkludere flere i skilandskapet i Norge. Vi ønsker å gi alle som ikke kan, eller ikke ønsker å bruke penger på skiutstyr, muligheten til å komme seg ut i løypene. Og ikke minst gi dem muligheten til å delta i det felleskapet som ligger i norsk skikultur.

Sammen med sportsbransjen samler vi inn skiutstyr som ikke blir brukt, eller som ikke ville ha blitt solgt. Slik får utstyret nytt liv og vi bidrar til bærekraftige aktiviteter for alle som vil gå på ski, uavhengig av økonomi eller andre forutsetninger. (Hentet fra nettstedet om Skibanken: https://skibanken.no/)

Vi markerte tildelinga av skipakkene med at hovedsponsoren vår, Sparebank 1 Nordmøre, ordna det slik at Berit Mogstad kom til skianlegget vårt i Aurdalen og gjennomførte ei skiøkt med motiverte barn fra Aure IL. 

Skiene vil være til utlån når skigruppa har arrangement som Barn i løypa, skitrening og skirenn, og ellers etter avtale.Del på: