Fotball: Aure IL Fotball med lagspresentasjon av G11


Vennskap, engasjement og enorm fotballglede

Denne blide gjengen møtte jeg på en skikkelig regn- og vindfull torsdag kveld. Tror nesten det også var hagl i elingene. Men dårlig vær stopper ikke disse gutta!

Dette er en gjeng med et stort engasjement og en enorm fotballglede. De har utviklet seg mye gjennom året og de er blitt et lag som utfyller hverandre på banen.

Jeg spør guttene om hva som er bra med å være med på fotball.
Det som er så bra er at vi får spille mye fotball! På treningene trener vi for å bli enda bedre. I følge guttene er treningene litt korte og burde helt klart vært lengre. G11 har to treninger i uka, men det høres ikke ut som de synes dette er nok.
 
Det er tydelig at det er trening og det å bli bedre i fotball som er i fokus. Jeg merker at det er vanskelig å kunne se så mye annet positivt enn det. Etter noen forsøk på å høre om det ikke er andre ting ved fotballen som også er bra, så kommer de på at de har jo fått seg nye venner gjennom fotballen. Det er gutter fra årskullene 2010 og 2011 som i år spiller på samme lag. Det er gjennom året blitt knyttet flere nye vennskapsbånd i laget.

Guttene sier at de er veldig fornøyde med trenerne sine. 2011-guttene har hatt Maren og Johan som trenere i 3 år, 2010-guttene kun denne sesongen. Trenerne og guttene sier at de har blitt veldig godt kjent og omtaler hverandre som kompiser. Jeg antyder at de sikkert er litt strenge, men dette blir avvist fra samtlige spillere. Det er tydelig å se at spillere og trenere trives sammen!

G11 spiller 7erfotball og har spilt seriespill i år.  De har møtt lag fra Averøya, Kristiansund, Smøla og Surnadal. De har også deltatt på Orkanger sparebank cup og på Sodvin cup denne sesongen. Guttene kan se tilbake på både seiere og tap og ifølge guttene er det «sliteseiere» som er det artigste å vinne. Kamper der det er jevnt hele kampen, men at de klarer å få inn vinnermålet til slutt. Slike seiere er ekstra gode!

Nå er seriespill og cuper over for i år og guttene skal ha avslutning på sesongen lørdag 6.november på Aure stadion, sammen med flere lag med spillere i alderen 6-12 år.

Takk for mange gode fotballøyeblikk gutter! Like godt som å se dere spille god fotball, er å se godt samhold blant dere på banen.

Jeg vil avlutte presentasjonen av disse flotte guttene med å sitere en av de:
 «Det handler ikke bare om fotball, men også om vennskap!»


2010:
Bak fra venstre: 
Siem Tesfagabir Nugusse, Emil Solvær, Fredrik Flaamo Oldervik, Nikolai Finset, Isak Erlandsen, Sondre Ulfsnes
Foran fra venstre:
Olav Hjelanes, Markus Leander Langtinn, Oskar Johnsen Strand


2011:

Bak fra venstre:
Same Ibrahim, Vegard Sletta, Brage Strømmen, Fredrik Flaamo Oldervik, Henrik Bones Kjørsvik
Foran fra venstre:
Jonas Torset, Jostein Krutvik, Sverre Østgaard Ulfsnes- Marit Raanes Strømmen - medlem fotballstyret Aure IL Fotball
 

Del på: