Fotball: Trippeluttak


Tre fotballspillere fra Aure IL med uttak til fylkeslaget i Møre og Romsdal: Team Møre.

Aure IL er en breddeklubb og hovedmålet i Fotballgruppa er å legge til rette for fotballaktivitet for både gutter og jenter. Siden det nye baneanlegget stod ferdig har det vært jobbet godt i den aldersbestemte fotballen, med hovedfokus på helheten og "elleveren" framfor "eneren". Fotballaktiviteten er stor også utenfor treningstid, banen har blitt en møteplass der fotballdrømmer både skapes og leves. I kjølvannet av all fotballaktiviteten, fjorårssesongens Storsjöcuppokal og grasrottrenerpris er det derfor svært gledelig å melde at tre av våre spillere er tatt ut til fylkeslagsspill for Møre og Romsdal 16. - 18.februar i Sodvinhallen.

Same Ali Ibrahim og Brage Strømmen har alt spilt to kamper for kretslaget til Nordmøre og Romsdal, og får nå bryne seg med de beste guttespillerne fra 2011-kullet i fylket vårt. Nikolai Finset deltok for krets- og fylkeslaget for 2010-årgangen hele fjorårssesongen, og håper snart å være tilbake fra skinnebeinsbruddet som har satt 2024-sesongen på vent foreløpig. Aure IL er stolte av å ha flotte representanter ute på fotballoppdrag, og vi gratulerer alle tre med uttaket.

Felles for alle tre guttene er utallige timer sammen på sentrumsbanen -dette gir motivasjon til alle andre som sliter ut fotballsko, keeperhansker og fotballer her nede. Hvem blir den neste til å kle seg i Aure IL-rødt på akademi-, krets- eller fylkestrening? 

Vi ønsker guttene lykke til! Heia Aure!

Del på: