50 000 kr frå Varigfondet til rehabilitering av lysløyetraseen og bytte av lysarmatur


Stor takk for støtten vi får!

Lysløypa i Aurdalen er snart 40 år og vi ser at det er behov for rehabilitering av traseen. Noko av det vi må gjere før arbeidet kan starte er å skaffe finansiering av prosjektet. I samband med det søkte vi Varigfondet.

Sist veke vart vi kontakta om at søknaden vår nådde opp blandt 240 søknader, og at vi får tildelt 50 000 kr. I dag fekk vi besøk av Leif Magne Sevaldsen, ein av leiarane for Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal. Han overrekte gåvesjekken på 50 000 kr til stor jubel frå 7.klassen ved ABUS.


Å rehabilitere lysløypa og kjøpe nytt lysarmatur er eit kostnadstungt prosjekt for Aure IL. Derfor set vi stor pris på denne tildelinga og skal bruke pengane godt.


Varig forsikring seier:

Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal er et lokal kundeid forsikringsselskap som har en over 180 år gammel historie. Vi har derfor mulighet til å støtte små å store prosjekter på Nordmøre og i Romsdal til det beste for innbyggerne i regionen sier Leif Magne Sevaldsen lederne på kontoret til Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal i Kristiansund. Rehabilitering av Lysløypa i Aurdalen synes vi er flott prosjekt, vi må også ta vare på det som allerede er bygd og ikke hele tiden bygge nytt sier Sevaldsen. Vi håper at folk får med seg at det er forskjell på forsikringsselskap, og at vi har et stort hjerte for vår region. 


Tusen takk for støtten!

Del på: