Fotballavslutning for de yngste i Aure Arena


Full fart på fotballavslutning.

Lørdag 6.november var det innendørs fotballavslutning for de fem yngste fotballagene våre. Gutter/Jenter 6, Gutter/Jenter 7, Gutter 8, Jenter 8/9 og Gutter 9 var samlet til to timer fotballmoro i Aure Arena. Det var 3'er-fotball for de to yngste årsklassene og 5'er-fotball for de tre eldste. Lagene var satt opp på tvers av kjønn og årsklasser -så det var både godt kjente og nye lagkamerater å forholde seg til. Etter to timer med scoringer, redninger, taklinger, kakespising og smil ble det premiering der alle spillerne fikk pokal som bevis på fotballdeltagelsen sesongen 2021. Trenere og lagleder fikk også en liten oppmerksomhet som takk for det frivillige arbeidet de har lagt ned for de unge spillerne våre. Vi er utrolig takknemlige for hver og en av dere som gir av tiden deres for å legge til rette for fotball for de yngste.

Fotballgruppa vil takke både spillere, støtteapparat og foresatte for sesongen som har gått. For de som tar treningspause fra nå av ønsker vi velkommen tilbake sesongen 2022.

Fotballgruppa vil også takke Equinor AS og Hemne Sparebank som har støttet innkjøpene av fire fotballvant i løpet av de siste tre sesongene. Vantene er til glede for barn og unge -både gjennom idrettslaget og i løpet av skole- og fritid. Vantene innbyr til både mer ballkontakt og spill for de yngste, men også til løkkefotball og ballek for de som er eldre. Et løft for fotballen i Aure IL som vi er veldig glade for at dere ville være med på.