Skiglade barn på Austli


Hele 59 deltakere på sesongens første "barn i løypa" onsdag 5. januar -22

Mandag 3. januar heiv «Barn i løypa»-komiteen seg rundt og besluttet sesongstart. Værgudene skulle gi oss flott føre de kommende dagene - det ville vi utnytte så godt som mulig. 

Løypekjører Thomas Bremset stilte opp og tråkka rykende fersk løype på ekra like før start, da det har snødd jevnt hele dagen i forkant. 


Til sammen 59 tøffe skiløpere i alder fra 1-12 år stilte med Telenorkarusell-startnummer. De eldste kunne bli med på skitrening sammen med Johan og Ole Tom Neraas - dette var stas! De øvde på ulike teknikker, enkel- og dobbeldans og padling. 

I barneløypa på ekra var det rigget med hopp, slalåm og bamseløype. Dette gir utfordring, spenning og glede for både barn og voksne. 

Marte Ulfsnes og Elisabet Barlaup tok med seg en flott gjeng på hodelykttur i den delen av løypa som ikke har lys. En spennende og koselig utflukt i mørket. 


Flere benyttet seg av bålpannene og grilla middag og kveldsmat der. Det vil være bålpanne tilgjengelig hvert arrangement der de som vil kan grille eller varme seg rundt. 


Målet med «Barn i løypa»-aktiviteten er å legge til rette for mestringsfølelse, skiglede og å skape en sosial og inkluderende arena hvor alle føler et fellesskap. Ferdigheter blir en bonus når man har det gøy med ski på beina. 


Mot slutten ble det servert varm saft til alle deltagere. Det ble det satt for pris på😊


Vi håper på like fine forhold til helga, da blir det nytt arrangement lørdag 8.01 kl 11-13.


Takk for en super kveld!


Del på: