Løp for meg 2022


Onsdag 28.september kl. 17 inviterer vi til "Løp for meg 2022" på Aure stadion.

For å bidra i kampen mot barnekreft arrangerer turngruppa i Aure IL "Løp for meg!" Barn og voksne som ikke deltar på turn er også velkommen til å delta.
Rundt 200 barn og unge mellom 0 til 18 år rammes hvert år av en kreftsykdom. Vi ønsker nå å gi vårt bidrag i kampen mot barnekreft!
Løpet vil finne sted på løpebanen ved Aure sentralbaneanlegg. Det blir lagt opp til ulike distanser ut fra alder på deltakerne, det blir utdeling av startnummer og pannebånd.
For alle barn er dette gratis å være med på - men vi har et mål om å samle inn penger, og å løpe for de kreftsyke barna som ikke kan selv.
Hver familie kan donere valgfritt beløp her: https://innsamling.barnekreftforeningen.no/.../aure-il... frem til 30. september.
Det oppfordres til å gi det man selv har mulighet til. Aller monner drar, og pengene går til en forening som gjør en usedvanlig viktig jobb.
Om noen barn vil samle inn ekstra penger, eller en bedrift vil gi en sum som støtter Barnekreftforeningen er dette fantastisk! Her er noen forslag til hvordan barna kan delta i forkant:
- Vil barna pante flasker og gi beløpet de panter til løpet?
- Holde et garasjesalg/loppis av gamle leker?
- Gjøre ærender hjemme eller hos besteforeldre til inntekt for løpet?

Det blir salg av pizzasnurrer og kake til inntekt for Barnekreftforeningen.

Inndeling av start blir slik:
0-5 år: 1 runde.
6-9 år: 2 runder.
10 år og oppover: 3 runder.
Trimklasse: 4 runder.
Foreldre kan starte i samme gruppe som sine barn.
Utdeling av startnummer og pannebånd fra kl 17:00. Det blir felles oppvarming med musikk og instruktør kl 17:15, så starter aldersgruppene fra minst til størst fortløpende så snart det er klart.

Vi ønsker alle sammen hjertelig velkommen til årets aller viktigste løp - og vi håper samtidig at vi klarer å samle inn masse penger til Barnekreftforeningen - den jobben de gjør er uvurderlig både for de syke barna, men også for deres familier.

LØP FOR MEG 2022 -
https://innsamling.barnekreftforeningen.no/.../aure-il....

Forsidebilde på arrangementet er hentet fra hjemmesiden til Barnekreftforeningen (barnekreftforeningen.no).