Håndball: Ei helg fylt med masse håndball og gode opplevelser!


Tradisjonen tro var Aure IL Håndball på OKEA-cup i Kristiansund i helga. Denne gangen var det J14 og ikke mindre enn TRE J11-lag som representerte Aure sammen med 137 andre lag fra nær og fjern!

Cupen ble kastet i gang i strålende vær fredag ettermiddag kl 17:00 og totalt spilte Aure 22 kamper i løpet av helga.
Vi hadde med oss 36 spillere, tre trenere og fire lagledere som fulgte et tettpakket program helt til søndag ettermiddag.
I tillegg var Aure representert med fire dommere som dømte flere kamper gjennom helga!

Det er utrolig gøy å se hvor stor utvikling spillerne våre har hatt gjennom sesongen, og vi i Aure IL er skikkelig stolte av måten dere representerer klubben vår på!
Vi har fått flere meget gode tilbakemeldinger fra andre klubber og dommere gjennom helga både på nivå, lagånd og holdninger i lagene, blant annet knyttet til FairPlay. Dette setter vi stor pris på, og viser at vi som klubb har lyktes med satsningen på bredde og gode holdninger fremfor topping og resultatfokus.
Det betyr ikke at vi ikke skaper resultater, tvert imot!
J11 spiller ikke sluttspill, men spilte mange veldig gode kamper mot langt større klubber. Jentene viste en enorm lagmoral og spesielt forsvarsspillet ble trukket frem av flere som "best i klassen". Alle lagene fikk opplevd både seier og tap, og selv om det aldri er gøy å tape var smilet alltid tilbake etter at skuffelsen hadde lagt seg.

J14 spilte seg til A-sluttspill og møtte KHK i bronsjefinalen på søndag. Etter ekstraomganger var det kun ett mål som skilte lagene, i favør KHK.
J14 endte dermed på 4.plass, et resultat vi er godt fornøyde med!
Også her får vi mange gode tilbakemeldinger fra andre på cupen, men vi må få lov å trekke frem keeperen vår spesielt - Charlotte har vært en solid sisteskanse gjennom hele helga og reddet blant annet fire straffer i én og samme kamp!

Ingenting av dette hadde vært mulig å få til uten alle de fantastiske frivillige som driver tilbudet for spillerne!
En ENORM takk til trenerne som bruker utallige dugnadstimer hvert år av sin fritid for å skape et utrolig godt tilbud!
Laglederne, som administrerer alt rundt lagene ifm seriekamper og cuper - og ikke minst foreldre som stiller opp med kjøring og overnatting på skoler for å nevne noe.
Vi kunne ikke ha drevet dette tilbudet uten dere - så nok en gang en stor takk til dere alle!

OKEA-cup markerer på mange måten slutten på sesongen for oss, men vi kommer til å fortsette å trene med de eldste lagene frem mot sommeren.
Neste sesong kastes i gang på Røros første helga i høstferien hvor vi stiller på Rørosbanken Yngres cup for tredje år på rad - vi gleder oss!


Basen ved Nordvesthallen lørdag


Flagget vårt ble ivrig brukt av engasjerte publikumere


En liten pause mellom slagene for J14


J11-1 Får medaljene sine på OKEA-cup 2024


J11-2 Får medaljene sine på OKEA-cup 2024


J11-3 Får medaljene sine på OKEA-cup 2024

J14 med en kjempefin 4.plass i sin årsklasse - her sammen med KHK J14

Del på: