Håndball: Maja deltok på Regional Storsamling 21.-23. juni!


Reginoal Storsamling, tidligere kjent som Regional Talentsamling, ble arrangert på Orkanger i helga som var og Maja var én av 175 14-åringer som er valgt ut fra alle spillerne i Region Nord - som strekker seg fra Møre og Romsdag til Finnmark.

Aure IL håndball er stolte over at Maja Toft Ramsvik representerte oss på samlingen som gikk av stabelen på Orkanger i helga som var!

Her møtes 175 spillere fra hele Region Nord for å utvikle ferdighetene sine videre, stifte nye bekjentskaper og føle på mestring.
Det er et tettpakket program fra morgen til kveld med styrkeøkter, håndballtreninger med ulike øvelser og sosiale aktiviteter.
Selv om det er full fart hele helga synes Maja det har vært kjempeartig å være med på dette. Å bli kjent med mange nye håndballspillere samt å få lært mye nytt fra flinke spillerutviklere fra Region Nord er noe hun trekker frem som det beste med å være med på samlingen.

Vi i Aure IL Håndball har som mål å ha et tilbud for alle, hvor målet er at "bredde skaper topp". Vi har hatt spillere tatt ut til disse samlingene gjennom flere år, noe vi tar som en bekreftelse på at vi klarer å levere på målet - samt at det er fullt mulig å utvikle spillere som bli lagt merke til langt utenfor vår kommunegrense selv med et tilbud som drives av frivillige som står på seint og tidlig for spillerne våre.

Vi gratulerer Maja med uttaket og retter en stor takk til trenere og lagledere som bruker mye av sin fritid på å gi alle spillerne våre et tilbud som gjør at de kontinuerlig kan utvikle seg både som håndballspillere og personer!

Del på: